Sport massage

Een sportmassage is een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Deze massage zorgt ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van je spieren en je lichaam.

Bij een sportmassage wordt stevig gemasseerd, waarbij onderliggend weefsel wordt losgemaakt en knopen uit je spieren worden gehaald. Tijdens een sportmassage gaan de haarvaatjes in de huid en spieren verder open, waardoor er een duidelijke toename van de doorbloeding optreedt. Doordat de spieren beter doorbloed worden, zullen de gevormde afvalstoffen beter worden afgevoerd en wordt spierpijn (zoveel mogelijk ) voorkomen.

De afvoer van afvalstoffen wordt ook verbeterd door de uitwendige druk van de massage. Maar om zover te komen wordt er stevig in de spieren gemasseerd, wat soms niet prettig aanvoelt. Je lichaam geeft met deze pijn namelijk aan dat er iets niet goed zit. Er wordt altijd in de gaten gehouden of de massage niet te intens wordt. Voordat de massage begint wordt er besproken waar je op dat moment behoefte aan hebt. Jij geeft aan wat je met de massage wilt bereiken en waar de focus van de massage moet komen te liggen. Bijvoorbeeld op je benen, schouders, nek of rug.

De Sport massages worden uitgevoerd door mijn collega Glenn Voermans die zich graag even aan u voorstelt.

 

Ik ben Glenn, 24 jaar oud en ik ben bijna afgestudeerd als fysiotherapeut.

Ik heb een passie voor de algemene gezondheid en het welzijn van de mens. Hier ben ik binnen en buiten de opleiding veel mee bezig, zowel bij mijzelf als bij andere.

Daarnaast hou ik van sporten. Ik ben vaak in de sportschool te vinden en sla ook met enkele regelmaat tegen een tafeltennisballetje aan. Als het lekker weer is pak ik weleens de kano om in de Biesbosch een stukje te gaan varen.

Naast sporten vind ik het ook leuk om met vrienden een drankje te doen of om naar festivals te gaan.

Bij het workout centre be you ga ik de sportmassages verzorgen, spreek me gerust aan wanneer je mij een keer ziet lopen voor meer informatie of een gezellig praatje.

 

Afspraak inplannen bij Glenn ?  stuur een berichtje dan kijken we even wat de mogelijkheden zijn in zijn agenda.

( zijn agenda is niet gekoppeld aan mijn website)

 Sport massage  20 min   € 35

Sport massage  30 min   € 45

Sport massage 45 min   €  65