Cryolipolyse

De behandeling om veilig en effectief vet te verliezen voor mannen en vrouwen

Wat is cryolipolyse precies?

 

Tijdens de cryolipolyse behandeling worden d.m.v. Contrast Cryolipolyse de lichaamseigen hormonen geactiveerd. Deze zetten de verbranding van bruine vetten aan. Ook zetten ze het hardnekkige witte vet om in bruin, dat dan bij een volgende behandeling verbrand kan worden en remmen ze de aanmaak van nieuwe witte vetcellen af.

Het verbranden van het bruine vet zal vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd!

Je zult bij Contrast Cryolipolyse niet alleen meerdere centimeters verliezen op de behandelde zones, maar ook zien dat de huid steviger en strakker wordt en er gezonder uit ziet!

 

Hoe voelt cryolipolyse?

 

De behandeling doet geen pijn, we vriezen niet en gebruiken ook geen zuignappen! Je ligt 55 minuten comfortabel in onze stoel, terwijl de vloeistof in de zachte wraps meerdere malen wisselt tussen 6 en 41 graden Celsius. De eerste keer dat je de 6 graden voelt is het inderdaad wel even koud, maar na een minuutje of 5 ben je hieraan gewend en kun je lekker ontspannen, iets lezen of internetten.

 

Welke resultaten kan ik behalen?

Je kunt vaak al resultaat ervaren na een enkele behandeling, maar we raden een kuur aan van minimaal 3 behandelingen. Als je enkel gebruik maakt van het apparaat kun je al enkele centimeters zien verdwijnen op de gekozen zone.

Als je tijdens de behandelperiode bovendien let op je voedings- en bewegingspatroon en voldoende water drinkt, zal dat het resultaat aanzienlijk verbeteren!

 

Dit betekent niet dat je op een streng dieet wordt gezet of naar de sportschool wordt gestuurd, vaak zijn een paar kleine aanpassingen al voldoende voor een beter resultaat en blijf je veel langer gemotiveerd. Gemiddeld zien we dan resultaten van 3 tot 12 centimeter vermindering van de buikomvang, met uitschieters tot 20 centimeter, maar dit verschilt per persoon. Daarom adviseren we je om een vrijblijvende afspraak bij ons te maken. We kijken dan samen naar jouw situatie en je doelen en bepalen samen hoe we die kunnen behalen !

 

Voordelen Cryolipolyse

 

 • Geen operatieve ingreep, dus ook geen herstelperiode
 • 100% veilig en pijnloos
 • Vriest niet dus geen bevroren zenuwen
 • 75% effectiever dan bevriezen
 • Zachte wraps met perfecte pasvorm
 • Geen zuignappen en dus geen blauwe plekken
 • Snelle temperatuur wisselingen voor maximaal resultaat
 • Gericht werken aan uw contouren
 • Verstevigt de huid
 • Er hoeft geen apart dieet gevolgd te worden
 • De behandeling is medisch verantwoord en wetenschappelijk onderbouwd
 • En het allerbelangrijkste: het vet blijft weg

Prijzen

 

Introductie behandeling    €   99
Losse behandeling   €  125
Kuur van 3 behandelingen    €  270
Kuur van 6 behandelingen    €  499
Kuur van 9 behandelingen    €  699
Strippenkaart 12 behandelingen  €  849

 

Voordat een kuur gestart kan worden, wordt er altijd een intake gedaan en zullen we starten met een introductie behandeling.

Pas na de introductie behandeling kan er een kuur worden ingepland.