Gezichtsbehandelingen

BEHANDELINGEN

De gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met hoogwaardige producten van Malu Wilz of ContrAge. Voordat de behandeling begint wordt de huid geanalyseerd. De producten worden afgestemd op het huidtype en de conditie van uw huid.

 

UniQ New Skin Relax   (60 min)  € 60

Deze complete gezichtsbehandeling is een mooi begin om je huid te laten wennen aan de producten van Malu Wilz. De huid wordt intensief gereinigd, gevoed en natuurlijk mag een touch-up van de wenkbrauwen niet ontbreken.

 

UniQ New Skin Gold   (75 min)  € 70

Tijdens deze complete gezichtsbehandeling wordt er gewerkt met hoog geconcentreerde werkstoffen, vitamines, enzymen en peptiden. Deze behandeling is een vervolg op de New Skin Relax voor nog mooiere resultaten.

 

UniQ New Skin Boost   ( 75 min)   € 70

Compelete gezichtsbehandeling in combinatie met de microdermabrasie en/of fitness voor je huid. Bovenop de hoge concentratie werkstoffen die de huid tijdens de gezichtsbehandeling ontvangt, wordt de  deze extra gestimuleerd door middel van bindweefselmassage. Bindweefselmassage stimuleert en reduceert blokkades. Door bindweefselmassage toe te passen verstevigd de huid enorm. Door de huid te behandelen met de microdermabrasie kunnen werkstoffen dieper de huid ingesluisd worden en zal de huid er zachter en egale uitzien.

 

UniQ New Skin Peel   ( 75 min)   € 80

De meest krachtige gezichtsbehandeling is een peeling op basis van zuren. Afhankelijk van de huid wordt er gewerkt met amandel-, glycol-, salicyl-, melkzuur of een cocktail van zuren. Een effectieve en grondige manier om de huid diep te reinigen en te verdunnen en tegelijkertijd weer op te bouwen en te verdikken. De huid wordt jonger, steviger, frisser en gelijkmatiger van teint.

 

UniQ Wellness   ( 90 min)   € 90

Complete gezichtsbehandeling in combinatie met een ontspannende rugmassage. De gehele behandeling van zowel rug als gezicht staat in het teken van ontspanning. De behandeling wordt afgestemd op huidtype en huidconditie.

 

UniQ Clear Skin   ( 45 min)   € 35

Acné gezichtsbehandeling voor de jeugd ( tot en met 18 jaar).  Het reinigen en verwijderen van onzuiverheden staat tijdens deze behandeling centraal.

 

SEASON   ( 60-75 min)   v.a. € 60

Ieder seizoen heeft de huid andere behoeftens en zo zullen de seizoensbehandelingen aangepast worden aan de seizoenen van het jaar. We zullen kiezen voor de werkstoffen die de huid ondersteunen daar waar nodig is. Kijk voor de keuze van de seizoensbehandeling op onze facebook en instagram pagina.

 

MEN   ( 60-75 min)   v.a. € 60

APK treatment voor de mannenhuid met een diepe intense werking, aangepast op huidtype en huidconditie.

 

MINI TREATMENTS

Epileren/harsen wenkbrauwen   € 14

Harsen lip    € 11

Harsen lip+kin   € 17

Harsen lip+kin+wangen & epileren wenkbrauwen  € 25

Verven Wimpers/Wenkbrauwen   € 11

Verven Wimpers en Wenkbrauwen   € 20