UniQ Skin Care Workshop

Hoe krijg je een stralende en gezonde huid? Wat voor type huid heb je? Wat is de conditie van je huid en welke producten zijn voor jouw huid het beste geschikt en vooral hoe die te gebruiken?Allemaal vragen die voor jou beantwoord zijn aan het einde van deze UniQ Skin Care Workshop, waarbij jezelf aan de slag gaat.

Tijdens de UniQ Skin Care Workshop wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt en kun je de fijnste skincare producten uitproberen.Je krijgt tips & tricks over welke producten je het beste kunt gebruiken om je huid net zo een boost te geven als in een beautybehandeling.

UNIQ SKIN CARE WORKSHOP  3 uur € 25,- p.p. incl. drinks & bites

Omdat we iedereen veel persoonlijke aandacht willen geven, zijn de workshops beperkt in aantal. Wanneer je zelf met een groep (vanaf 4 pers.) wilt komen, maken we graag een workshop op maat. Ook ben je van harte welkom om aan te sluiten bij een van onze workshops! Tijdens de workshop hebben we hele aantrekkelijke aanbiedingsets waar je op deze dag van kan profiteren.

Voor slechts € 25,- per persoon ben je ingeschreven voor de workshop.

* bij aankoop van 3 producten tijdens de workshop ontvang je een cadeaubon t.w.v. € 25,-. Deze cadeaubon kunt u binnen 3 maanden na uitgifte besteden voor een behandeling naar keuze.